SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Aboca grintuss 20 tb flacon aboca

Pret 49,61 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X015662

Aboca grintuss 20 tb flacon aboca

Sanatate
Raceala si gripa

ABOCA GRINTUSS * 20 TAB,

Indicatii Grintuss Poliactive:
-Tuse uscata sau cu expectoratie si infectii respiratoare superioare.
-Actiune balsamica
-Emoliant al cailor respiratorii

Administrare Grintuss Poliactive:
- 2-3 tablete pe zi dizolvate usor in gura

Continut Grintuss Poliactive:

-20 tablete

Compozitie Grintuss Poliactive:

-Trestie de Zahar, Lapte Praf, Propol Pur, Extract uscat de Grindelia, Ulei esential de Eucalipt, Ulei esential de menta.
-Tablete pe baza de Grindelia, planta medicinala cunoscuta de secole pentru proprietatile sale balsamice. Are efect antiseptic, antitusiv si spasmolitic, fiind indicat in toate afectiunile respiratorii acute si cronice.
 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

29,21 RON
13,97 RON
49,12 RON
57,25 RON
32,72 RON
9,67 RON