SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

ABOCA KIT RUSCOVEN PLUS 50CPS + GEL BIO 50ML ( GRATIS ) PACHET ABOCA

Pret 64,14 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021399

ABOCA KIT RUSCOVEN PLUS 50CPS + GEL BIO 50ML ( GRATIS )

RUSCOVEN PLUS 50CPS

Specialistul pentru bunastarea picioarelor. Garanteaza un aport de principii active naturale utile pentru a favoriza functionalitatea micro-circulatiei.

Prospect Ruscoven Gel Bio - 50 ml


Indicatii Ruscoven Gel Bio :
Tulburari circulatorii periferice (picioare grele si reci, edeme, varice, hemoroizi), prevenirea complicatiilor sindromului varicos (tromboflebite, tromboze).

Administrare Ruscoven Gel Bio :

2 aplicatii pe zi, dimineata si seara.

Masajul usor de jos in sus precum si aplicarea a doua straturi de gel (la interval de 5-10 minute) cresc eficienta produsului!

Compozitie Ruscoven Gel Bio :
Castan extract liofolizat din frunze, Ruscus extract liofilizat din radacina; Ruscus extract hidroalcoolic din radacina; Centella extract hidroalcoolic din frunze; Vita de vie rosie extract hidroalcoolic; Apa distilata din frunze de Amamelide; Ulei esential din frunze de Menta.

Caracteristici Ruscoven Gel Bio :
Reface tonusul si elasticitatea pielii, inlatura senzatia de oboseala a picioarelor, elimina staza venoasa si imbunatateste circulatia la nivelul extremitatilor. De asemenea este indicat in insuficienta circulatorie periferica, sindrom varicos, tromboze si tromboflebite .

Prezentare Ruscoven Gel Bio :

50 ml

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

49,00 RON
14,47 RON
49,90 RON
15,30 RON
38,72 RON
15,30 RON