SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Aboca propol emf spray forte 30ml flacon aboca

Pret 54,08 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X008287

Aboca propol emf spray forte 30ml

PENTRU SANATATEA CAViTATII BUCALE si a CAILOR RESPIRATORII !

Propol2 EMF Spray Forte întareste sistemul imunitar al organismului si mentine sanatatea cavitatii bucale în special iarna.

Spray-ului are o forma practica si e prevazut cu pulverizator, fiind usor de utilizat pentru mai multe aplicari în timpul zilei.

Propol2 EMF este un extract multifractionat obtinut in urma unui proces de extractie si fractionare ce contine doua ingrediente nobile ale Propolisului:
Flavonoide (Pinocembrina si Galangina) si CAPE (Phenylethyl ester de acud cafeic caracteristic a Propolis).

Mod de utilizare:
2 -4 aplicari prin nebulizare pentru copii şi adulţi.
Se aplica direct în cavitatea bucală, la nevoie si in aceeasi zi.

Ingrediente:

Apa, glicerina vegetala, Gumă arabă, aroma naturala de capsuni (1,2%), aromă naturală Cherry (0,8%), aromă naturală de lămâie, liofilizate extract de Propolis multifractionate (Propol 2 EMF).

ATENTIONARE:
Nu luaţi în timpul sarcinii.
A nu se depăşi dozele recomandate.
Suplimentele nu sunt destinate ca un înlocuitor pentru un regim alimentar variat.
Nu lasati la îndemâna copiilor.


Contraindicat la pacienţii cu predispoziţie la alergii, mai ales polen şi produse apicole, precum si la pacientii astmatici

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

20,31 RON
18,97 RON
57,25 RON
23,31 RON
20,81 RON
9,67 RON