SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Aboca sedivitax 30cps buc aboca

Pret 55,16 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X006716

Aboca Sedivitax capsule


Aceasta formula este special conceputa din ingrediente naturale cu proprietati antidepresive,relaxante si antistres cum ar fi floarea pasiunii,valeriana si roinita.Produsul poate fi folosit pe timpul zilei calmand stresul si starile de iritabilitate nervoasa dar si in cazuri de insomnie.


Compozitie : Fiecare capsula de 580 mg. contine: Passiflora (Passiflora Incarnata) frunze 193,6 mgValeriana(Valeriana Officinalis) radacina 145,6 mgRoinita(Melissa Officinalis) frunze 72,6 mgMac californian(Eschscholtzia californica) extract capsule 67,7 mgUlei volatil de lavanda 2,25 mgUlei volatil de maghiran 2,25 mgGelatina naturala pentru capsule 96 mg


Prezentare : Blistere cu 30 capsule.


Mod de administrare :1 capsula in timpul zilei,ca antistres;2 capsule seara inainte de culcare (pentru a va asigura un somn odihnitor).

    Indicatii
Este un sedativ natural cu principii active pe baza de plante: Passiflora, Valeriana, Melissa si Mac Californian, recunoscute pentru efectele lor sedative si anxiolitice. Actiunea sedativa a acestui produs este de patru ori mai mare decat a barbituricelor, iar efectele adverse nu exista.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

13,50 RON
42,92 RON