SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Adams vision apa de trandafiri 100ml

Pret 22,43 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0006261

Adams vision apa de trandafiri 100ml

Extrasa din petalele speciei Rosa Damascena, apa de trandafir a fost folosita inca din antichitate, atat in cosmetica cat si in medicina. Iata cateva beneficii ale apei de trandafiri:


- Revigoreaza tenul;
- Amelioreaza reumatismul si durerile lombare;
- Amelioreaza transpiratia;
- Inlatura oboseala si calmeaza.

Este ideal pentru ten, datorita proprietati antiseptice, antibacteriene si cicatrizante, apa de trandafiri este calmanta si amelioreaza aspectul pielii uscate. In acelasi timp, limiteaza excesul de sebum datorita proprietatilor astringente.

Totodata se poate obtine un balsam excelent pentru buze. Se amesteca doua lingurite de miere putin incalzita si doua lingurite de apa de trandafiri pana la omogenizare si se foloseste amestecul obtinut pentru masarea buzele. Balsamul are efect hidratant si calmant pentru buzele crapate.
Pe langa faptul ca hidrateaza pielea si buzele crapate apa de trandafiri este ideal si pentru masarea scalpului pentru a revigora circulatia sanguina. Sau se poate pulveriza direct pe par, pentru a-l ajuta sa se regenereze. Pentru fire foarte uscate sau impotriva caderii parului nu ezitati sa folositi apa de trandafiri (se aplica zilnic, timp de o saptamana).

Ingrediente: Aqua, Ethyl, alcohol, Rosa Damascena ecologica.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

12,25 RON
84,50 RON
125,00 RON
23,00 RON
12,08 RON
29,80 RON