SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia ceai diabetic 20pl cutie alevia

Pret 4,51 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X019720

Alevia ceai diabetic 20pl cutie


Compoziţie:

Afin frunze (Vaccinium myrtillus), dud frunze (Morus alba), teci fasole (Phaseolus sine semen), brusture rădăcină (Arctium lappa), urzică vie (Urtica doica).


Descriere:

Hipoglicemiant (scade glicemia).


Mod de preparare:

Peste 1 plic se toarnă 100ml apa clocotită şi se lasă acoperit 10 minute.

Mod de administrare:


3 căni pe zi.


Efecte:

Asociat in tratamnetul diabetului zaharat (pe lângă tratamentul cu insulină si antidiabetice orale, care uneori este inevitabil).

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

51,43 RON
17,97 RON
12,64 RON
4,54 RON
78,72 RON
70,95 RON