SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia melissa 60cps flacon alevia

Pret 40,82 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X020750

Alevia melissa 60cps flacon  alevia


Recomandări
Asigurarea stării de bine şi a relaxării organismului
 
Compoziţie per 3 comprimate
Cyracos® 600mg – Melissa officinalis (Roiniţă extract 5-8:1 din părţi aeriene, cu 7-15% acid rosmarinic). Cyracos este marcă înregistrată Naturex.
 
Caracteristici

Melissa sau Roiniţa este una dintre cele mai valoroase plante pentru managementul stresului, asigurarea stării de bine şi a relaxării organismului. Efect benefic în reglarea activităţii sistemului nervos. Acest produs folosește un extract unic, recunoscut la nivel mondial - Cyracos® - obţinut din culturi atent controlate de varietăţi botanice selecţionate de Roiniţă (Melissa Officinalis). Eficienţa sa a fost dovedită prin numeroase studii, care au constatat o diminuare semnificativă a manifestărilor asociate stresului după numai două săptămâni de administrare.
 
Efecte

• Ajută la inducerea relaxării și a stării de bine, a confortului psihic, calmului și echilibrului. Susţine somnul profund și odihnitor
• Contribuie la diminuarea stărilor depresive și anxioase, de neliniște, iritabilitate, nervozitate, hiperexcitabilitate nervoasă
• Efect benefic în scăderea simptomelor asociate stresului: tensiune psihică, instabilitate emoţională, astenie, tulburări digestive.
 
Mod de administrare
Câte 1 comprimat de 2-3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.
 
Precauţii

A nu se administra femeilor însărcinate, celor care alăptează, persoanelor cu hipotiroidie, celor care folosesc calmante și sedative de sinteză. Conţine lactoză.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

24,26 RON
7,53 RON
103,92 RON
98,66 RON
55,99 RON
51,43 RON