SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia propolis c-tare 30cpr buc alevia

Pret 15,79 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X020582

Alevia propolis c-tare 30cpr buc  alevia


Recomandări:
Eficient împotriva durerilor în gât, ajută la prevenirea racelii și întârește sistemul imunitar.
 


Compoziție per 4 comprimate:
Propolis 500mg (extract 2:1), Vitamina C 200mg DZR 225% , Salvie 140 mg (Salvia officinalis, extract 4:1, 10% polifenoli), Ghimbir 20mg (Zingiber officinale, extract 5:1).
 
Descriere:
Propolisul este unul dintre cele mai puternice remedii ale naturii, fiind pentru stupul de albine o adevărată pavăză. Apără organismul împotriva bacteriilor, virusurilor, paraziţilor și fungilor fiindcă are efecte anti-microbiene cu spectru larg. Vitamina C mărește rezistenţa organismului faţă de infecţii, răceli și gripe. Ghimbirul este deosebit de eficient împotriva durerilor de gât, fiind un calmant ideal pentru inflamaţii. Salvia este recunoscută pentru proprietăţile antibacteriene puternice, care ajută la menţinerea sănătăţii nasului, gâtului și ochilor. De asemenea, ameliorează simptomele răcelii.
 
Mod de administrare:
4 - 5 comprimate masticabile pe zi la adulţi. 2 - 3 comprimate masticabile pe zi la copii.
 
Efecte:

• Ameliorează durerile de gât; • Crește rezistenţa faţă de infecţiile de tipul laringitelor, amigdalitelor și rinofaringitelor; • Efect benefic în infecţiile localizate la nivelul cavităţii bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, și virusuri gripali și respiratorii; • Calmant pentru inflamaţiile gâtului, sinuzită, răgușeală, congestii respiratorii; • Efect benefic în prevenirea răcelii

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

46,42 RON
72,21 RON
4,51 RON
40,82 RON
106,82 RON
59,74 RON