SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia propolis vitamina c echinaceea 40cpr

Pret 13,47 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0006131

Alevia propolis vitamina c echinaceea 40cpr

Compoziţie:

Propolis (extract 2:1) 40mg, Vitamina C 100 mg, Vitamina B2 1,2 mg, Echinacea (Echinacea purpurea, extract standardizat cu 4% polifenoli) 10,00 mg.

 Descriere:

Propolisul are o acțiune antibacteriană, antifungică și antivirală. Vitamina C mărește rezistența organismului față de infecții. Echinacea este una dintre cele mai cunoscute plante care stimulează sistemul imunitar al organismului. Conține unele dintre cele mai eficiente substanțe active cu efect benefic în infecțiile virale și bacteriene. Număr comprimate 40.

Mod de administrare:

2 - 3 comprimate pe zi la copii. 3 - 4 comprimate pe zi la adulți.

Efecte:

Crește rezistența față de infecțiile de tipul laringitelor, amigdalitelor și rinofaringitelor. Efect benefic în infecțiile localizate la nivelul cavității bucale, tractului respirator cauzate de bacterii: stafilococi, streptococi, fungi (candida) și virusuri gripali și respiratori.

Acest produs este un supliment alimentar. Este bine să știi că suplimentele alimentare nu înlocuiesc un regim alimentar variat și echilibrat. Îți recomandăm un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație sănătoasă, exerciții fizice și doi litri de apă zilnic.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

119,00 RON
14,78 RON
18,21 RON
17,20 RON
45,00 RON
18,46 RON