SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia ulei de somon omega3 40 cpr bucata alevia

Pret 72,88 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X019457

Alevia ulei de somon omega3 40 cpr


Recomandări:
Cea mai rafinata sursa de acizi grasi Omega 3.


Compoziţie:
Ulei de somon 1000 mg (8% EPA, 12% DHA)


Descriere:
Uleiul de somon are importanta deosebita pentru sanatatea inimii, unele studii aratand ca poate creste speranta de viata a cardiacilor cu ani buni. Acizii grasi esentiali Omega 3 nu pot fi produsi de organism, de aceea este necesar sa fie obtinuti din suplimentarea dietei. Numar capsule 40.


Mod de administrare:
1 capsula de 3 ori pe zi, in cure de minim 3 luni.


Efecte:
Contribuie la sanatatea inimii si a vaselor de sange. Ajuta la mentinerea unei concentratii normale a colesterolului. Contribuie la normalizarea tensiunii arteriale. Participa la functionarea sanatoasa a creierului. Sprijina sistemul imunitar.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,21 RON
51,43 RON
2,41 RON
70,95 RON
41,31 RON
11,26 RON