SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia vitamin cardio 60cpr cutie alevia

Pret 23,94 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X020921

Alevia vitamin cardio 60cpr cutie alevia

Recomandari:

Recomandat in prevenirea si tratarea afectiunilor cardiovasculare.

 

Compozitie per 3 comprimate:

Magneziu 260mg, Potasiu 300mg, Vitamina C 200mg, Vitamina D 7,5μg, Vitamina E 18mg, Vitamina B2 1,8mg, Vitamina B6 2,19 mg, Vitamina B12 3μg, Acid folic 400μg

 

Descriere:

Anumite vitamine și mineralele în doze optime sunt indispensabile funcţionării corecte a inimii, iar carenţele conduc la creșterea riscului bolilor cardiovasculare. Magneziul are rol în funcţionarea optimă a mușchiului cardiac și a vaselor de sânge. Potasiul influenţează balanţa osmotică și contracţia mușchilor. Vitaminele B ajută la scăderea nivelului homocisteinei – factor de risc în bolile cardiovasculare. Vitamina Eare rol antioxidant și ajută la reducerea oxidării colesterolului LDL. O concentraţie redusă de Vitamina Dare rol de antioxidant, scade riscul cardiovascular. Vitamina C are rol antioxidant; regenerează vitamina E.

 

Mod de administrare:

Câte 1 comprimat de 2- 3 ori pe zi, preferabil pe stomacul gol sau la recomandarea medicului.

 

Efecte:

• Susţine și protejează sănătatea sistemului cardiovascular • Corectează deficienţele de substanţe nutritive esenţiale inimii și le asigură un aport optim în organism • Re-energizează organismul și crește capacitatea fizică • Crește imunitatea organismului.

 

Ambalaj, prezentare : 60 comprimate

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

12,64 RON
30,70 RON
24,26 RON
91,35 RON
36,94 RON
28,96 RON