SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Alevia vitamina c 200mg macese 20cpr flacon alevia

Pret 10,69 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X023998

Alevia vitamina c 200mg macese 20cpr flacon alevia

Extract de macese (Rosa canina) cu 48-52 % vitamina C 200 mg

Utilizare / administrare

3-4 comprimate pe zi. Dozele pentru copii se vor recomanda de catre medic

Indicatii

Recomandari:

Prevenirea racelii in sezonul rece, adjuvant in tratarea racelii, astenie si oboseala.

Descriere

Principalul element valoros al maceselor este acidul ascorbic, adica vitamina C. Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un excelent vitaminizant natural.

Vitamina C joaca un rol esential in procesele metabolice fundamentale si anume in reactiile de oxido-reducere si in respiratia celulara. Macesele cresc rezistenta capilarelor sanguine , care devin astfel mai putin fragile.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

37,00 RON
29,72 RON
46,75 RON
19,84 RON
61,53 RON
28,04 RON