SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Algo argila 500g buc algo

Pret 28,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X010993

Algo argila 500g buc algo

 Indicatii :


Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe (ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie, pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie);

Afectiuni renale (infectii urinare rebele, calculi renali si nisip/mal renal, insuficiente renale);

Tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse (diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli mamari-tumori benigne, spasmofilie);

Tulburari ale aparatului cardiovascular (hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatiei arteriale si venoase, hipotensiune);

Afectiuni ale aparatului uro-genital (tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei).

Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagi, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee.

 Mod de administrare :

Cura de baza se desfasoara pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Cura de intretinere se continua 4-6 luni, luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutive pe luna.

In functie de varsta, de stresul acumulat, de conditiile de munca si de viata ale fiecaruia, cura de intretinere poate varia de la 10 la 15-20 de zile pe luna sau, in cazurile exceptionale, cateva luni la rand fara intrerupere.

Dupa caz, cura de baza poate fi prelungita cu 1-2 saptamani.
Atentionari speciale :

La prepararea argilei se va folosi numai apa de izvor, de fantana sau apa plata.

 Mod de Prezentare: Cutie cu 500g argila.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

16,44 RON
30,74 RON
34,27 RON
56,94 RON
26,42 RON
15,96 RON