SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Algo argila 500g buc algo

Pret 28,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X010993

Algo argila 500g buc algo

 Indicatii :


Afectiuni ale aparatului digestiv si anexe (ulcer, gastrita, colita, enterocolita, rectocolita, hemoroizi, constipatie, pancreatite cronice, hepatite cronice, colecistite fara calculi, diaree, dizenterie);

Afectiuni renale (infectii urinare rebele, calculi renali si nisip/mal renal, insuficiente renale);

Tulburari metabolice si dereglari glandulare diverse (diabet zaharat tip II, hiper si hipotiroidie, noduli mamari-tumori benigne, spasmofilie);

Tulburari ale aparatului cardiovascular (hipertensiune arteriala de origine renala, ameliorarea circulatiei arteriale si venoase, hipotensiune);

Afectiuni ale aparatului uro-genital (tulburari de menopauza, dereglari ale ciclului menstrual, fibromatoza uterina in faza incipienta, afectiuni ale prostatei).

Rezultate bune se obtin si in dureri reumatice, migrene, plagi, ulcere varicoase, bronsite, anemii, stari de stres, acnee.

 Mod de administrare :

Cura de baza se desfasoara pe durata a 3 saptamani, timp in care se bea apa argiloasa foarte tulbure, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.

Cura de intretinere se continua 4-6 luni, luandu-se doar o doza dimineata, timp de 10 zile consecutive pe luna.

In functie de varsta, de stresul acumulat, de conditiile de munca si de viata ale fiecaruia, cura de intretinere poate varia de la 10 la 15-20 de zile pe luna sau, in cazurile exceptionale, cateva luni la rand fara intrerupere.

Dupa caz, cura de baza poate fi prelungita cu 1-2 saptamani.
Atentionari speciale :

La prepararea argilei se va folosi numai apa de izvor, de fantana sau apa plata.

 Mod de Prezentare: Cutie cu 500g argila.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

30,74 RON
47,42 RON
40,51 RON
56,94 RON
34,27 RON
26,42 RON