SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

American lifestyle nuca neagra 30cps buc american lifestyle

Pret 28,45 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X006378

American lifestyle nuca neagra 30cps buc american lifestyle

Nuca neagra 30 cps Nuca Neagra este un supliment alimentar obtinut din fructul necopt de Juglans Nigra. Contine 15-20% proteine si aminoacizi esentiali.

Cum organismul uman nu poate sintetiza acesti aminoacizi, nuca neagra constituie o sursa naturala excelenta de a-i obtine.   Nuca Neagra contine hidroxijuglona, un ingredient cu actiune antiparazitara si antiseptica puternica pe tractul digestiv.  

Nuca Neagra a fost folosita de grecii antici, de romani si de alte civilizatii ca un tonic natural, antiseptic digestiv si antiparazitar. A fost timp de milenii unul din principalii agenti folositi in curele de dezintoxicare si purificare a organismului.   Medicii naturisti au folosit, de asemenea, coaja de Nuca Neagra ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor.

Ingrediente/Compozitie Compozitie/tableta: Nuca Neagra 500mg Ingrediente inactive: dioxid de siliciu Ingrediente/Compozitie glazura farmaceutica. Ingrediente/Compozitie stearat de magneziu Ajuta la antiparazitar Ajuta la Regleaza tranzitul intestinal  

Mod de administrare: 1 - 2 tablete/zi

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

21,28 RON
84,44 RON
10,37 RON
18,12 RON
50,65 RON
35,96 RON