SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

American lifestyle nuca neagra 30cps buc american lifestyle

Pret 31,61 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X006378

American lifestyle nuca neagra 30cps buc american lifestyle

Nuca neagra 30 cps Nuca Neagra este un supliment alimentar obtinut din fructul necopt de Juglans Nigra. Contine 15-20% proteine si aminoacizi esentiali.

Cum organismul uman nu poate sintetiza acesti aminoacizi, nuca neagra constituie o sursa naturala excelenta de a-i obtine.   Nuca Neagra contine hidroxijuglona, un ingredient cu actiune antiparazitara si antiseptica puternica pe tractul digestiv.  

Nuca Neagra a fost folosita de grecii antici, de romani si de alte civilizatii ca un tonic natural, antiseptic digestiv si antiparazitar. A fost timp de milenii unul din principalii agenti folositi in curele de dezintoxicare si purificare a organismului.   Medicii naturisti au folosit, de asemenea, coaja de Nuca Neagra ca adjuvant in tratamentul hemoroizilor.

Ingrediente/Compozitie Compozitie/tableta: Nuca Neagra 500mg Ingrediente inactive: dioxid de siliciu Ingrediente/Compozitie glazura farmaceutica. Ingrediente/Compozitie stearat de magneziu Ajuta la antiparazitar Ajuta la Regleaza tranzitul intestinal  

Mod de administrare: 1 - 2 tablete/zi

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

10,00 RON
18,12 RON
10,00 RON
23,53 RON
161,18 RON
50,65 RON