SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

APUSENI TINCTURA AFIN 250 ML STICLA APUSENI

Pret 31,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021702

Tinctură de Afin
Cura 30 zile*


Supliment alimentar  recomandat pentru susţinerea sănătăţii pancreasului.

- diabet /amelorareaclinica si biochimica a diabetului zaharat

- mareste acuitatea vizualã

- tratarea colitelor, enterocolitelor de fermentatie

- 250ml

Compoziţie: Frunze (folium) de Afin (Vaccinium myrtillus) – 25g, alcool din cereale (400) – până la 100ml.

Mod de administrare – câte 1 linguriţă/10 picături de tinctură de 2 ori pe zi, cu 30 min înainte de micul dejun şi cină, pentru a atinge rezultate maxime se recomanda asocierea tincturi de Afin in ceaiul PANCRETOFIT.

A nu se administra concomitent cu anticuagulante, antiagregant-plachetare, heparine sau agenţi trombolitici întrucât creşte riscul sângerării prin potenţarea efectului acestora.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza (zilnică) recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicaţii: În constipaţia cronică. Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranţa la planta de afin, precum şi acelora cărora li se interzice/limitează consumul de alcool.

Notificare – Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, nr 6026 /2011. IBA Bucuresti

* cantitatea produsului este dozat pentru 30 zile

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

19,40 RON
26,99 RON
14,15 RON
18,70 RON
44,94 RON
80,00 RON