SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

APUSENI TINCTURA AFIN 250 ML STICLA APUSENI

Pret 31,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021702

Tinctură de Afin
Cura 30 zile*


Supliment alimentar  recomandat pentru susţinerea sănătăţii pancreasului.

- diabet /amelorareaclinica si biochimica a diabetului zaharat

- mareste acuitatea vizualã

- tratarea colitelor, enterocolitelor de fermentatie

- 250ml

Compoziţie: Frunze (folium) de Afin (Vaccinium myrtillus) – 25g, alcool din cereale (400) – până la 100ml.

Mod de administrare – câte 1 linguriţă/10 picături de tinctură de 2 ori pe zi, cu 30 min înainte de micul dejun şi cină, pentru a atinge rezultate maxime se recomanda asocierea tincturi de Afin in ceaiul PANCRETOFIT.

A nu se administra concomitent cu anticuagulante, antiagregant-plachetare, heparine sau agenţi trombolitici întrucât creşte riscul sângerării prin potenţarea efectului acestora.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza (zilnică) recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicaţii: În constipaţia cronică. Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranţa la planta de afin, precum şi acelora cărora li se interzice/limitează consumul de alcool.

Notificare – Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, nr 6026 /2011. IBA Bucuresti

* cantitatea produsului este dozat pentru 30 zile

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

47,40 RON
11,21 RON
14,20 RON
41,00 RON
45,00 RON
43,00 RON