SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

APUSENI TINCTURA CRUSIN 250 ML STICLA APUSENI

Pret 31,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X021713

APUSENI TINCTURA CRUSIN 250 ML STICLA APUSENI


Supliment alimentar  cu efect puternic laxativ.

- constipatii acute si cronice

- hemoroizi

- 250 ml

Compoziţie: Extract hidro-alcoolic (Alcool etilic), coaja tulpinilor şi a ramurilor (cortex) de Cruşin (Rhamnus frangula).

Mod de administrare: Constipaţii la adulţi: se va consuma o linguriţă după masa de dimineaţă, în 1-3 zile constipaţia dispărând. În cazul în care aceasta reapare se va relua administrarea tincturii de la 1 la 3 zile. La Copii: se vor dilua 5 picături într-o cană de ceai de muşeţel. Adulti necesita administrarea tincturi de Crusin prin dilutie 1 lingurita de tinctura diluata in 1 cana ceai COLONOFIT pentru a o eficienta maxima

Dischinezie biliară:
se va consuma o linguriţă tinctură la fiecare cană de ceai împotriva hemoroizilor sau în combinaţia împotriva obezităţii.

Doza zilnică recomandată
: o linguriţă/10 picături de tinctură nediluată/diluată în 100 ml de apă pe zi: o linguriţă/10 picături dimineaţa  în urma servirii micului dejun.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza zilnică recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul originar, la loc uscat şi răcoros, la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicaţii:
Nu se va administra mai mult de 7 zile/lună. Nu se va administra la copii sub 12 ani şi nici în timpul sarcinii şi alăptării.

Produs notificat la Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA (6033/2011).

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

14,84 RON
31,97 RON
38,00 RON
11,88 RON
79,45 RON
12,32 RON