SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

APUSENI TINCTURA IENUPAR 250 ML STICLA APUSENI

Pret 31,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X021704

APUSENI TINCTURA IENUPAR 250 ML STICLA APUSENI

Supliment alimentar  recomandat ca diuretic, cu efecte benefice în funcţionarea rinichilor.

-          diuretic, litiaza renala

-          ℮  250ml

Compoziţie: Fructe (fructus) de Ienupăr (Junipperus communis) – 25g, alcool din cereale (400) – până la 100ml.

Mod de administrare: se ia 1 linguriţă/10 picături de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara înainte de servirea mesei cu 30 min, nediluate/diluate în 100ml apă sau în ceaiul RENOFIT pentru o eficienţă mai mare.

A se administra cu prudenţă în caz de hiperglicemie şi hipokaliemie.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza (zilnică) recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camere, la loc uscat şi ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicaţii: În graviditate. Nici un preparat de ienupăr nu se va administra mai mult de 6 saptămâni administrarea pe perioadă îndelungată provocând albuminurie. Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranţa la planta de ienupăr, precum şi acelora cărora li se interzice/limitează consumul de alcool. Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi în afecţiuni urinare inflamatorii.

Notificare – Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, nr   …/2011.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

38,00 RON
3,89 RON
27,00 RON
9,42 RON
6,90 RON
6,81 RON