SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

APUSENI TINCTURA IENUPAR 250 ML STICLA APUSENI

Pret 31,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021704

APUSENI TINCTURA IENUPAR 250 ML STICLA APUSENI

Supliment alimentar  recomandat ca diuretic, cu efecte benefice în funcţionarea rinichilor.

-          diuretic, litiaza renala

-          ℮  250ml

Compoziţie: Fructe (fructus) de Ienupăr (Junipperus communis) – 25g, alcool din cereale (400) – până la 100ml.

Mod de administrare: se ia 1 linguriţă/10 picături de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara înainte de servirea mesei cu 30 min, nediluate/diluate în 100ml apă sau în ceaiul RENOFIT pentru o eficienţă mai mare.

A se administra cu prudenţă în caz de hiperglicemie şi hipokaliemie.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza (zilnică) recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camere, la loc uscat şi ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicaţii: În graviditate. Nici un preparat de ienupăr nu se va administra mai mult de 6 saptămâni administrarea pe perioadă îndelungată provocând albuminurie. Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranţa la planta de ienupăr, precum şi acelora cărora li se interzice/limitează consumul de alcool. Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi în afecţiuni urinare inflamatorii.

Notificare – Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, nr   …/2011.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

2,99 RON
6,90 RON
12,50 RON
15,11 RON
3,30 RON
45,00 RON