SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

APUSENI TINCTURA LEURDA 250 ML STICLA APUSENI

Pret 31,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X021709

APUSENI TINCTURA LEURDA 250 ML STICLA APUSENI

Supliment alimentar  cu efect depurativ, antioxidant şi adjuvant în deparazitare.

-          detoxifiant puternic, regenerarea ficatului

-          ℮ 250ml

Compoziţie: Frunze (folium) de Leurdă (Allium ursinum) – 25g, alcool din cereale (400) – până la 100ml.

Mod de administrare: se ia 1 linguriţă/10 picături de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara înainte de servirea mesei cu 30 min, nediluate/diluate în 100ml apă sau în ceaiul pentru afecţiuni hepatice. O cură durează , de regulă, 30 de zile, cu 7 zile pauză, după prima lună. Mai ales în cazul bolilor hepatice este absolut necesară diluarea acestui extract în ceaiul HEPATOBILOFIT

Suplimentele alimentare
nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos. A nu se depăşi doza (zilnică) recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindicaţii: Contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranţa la planta de leurdă, precum şi acelora cărora li se interzice/limitează consumul de alcool.

Notificare – Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului, nr   …/2011.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

90,00 RON
57,90 RON
46,00 RON
30,44 RON
70,00 RON
58,80 RON