SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ayurveda coughend fara zahar sirop flacon star international

Pret 29,08 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X015071

COUGHEND SUGAR-FREE

 

INGREDIENTE: Pistacia integerrima, Adhatoda vasica, Piper longum, Cyperus rotundus, Glycyrrhiza glabra, Ocimum sanctum, Abies webbiana, Solanum xanthocarpum, Cinnamomum zeylanicum, Piper nigrum, Viola odorata, Sarcostemma brevistigma, Zingiber officinalis, Sodi bibories, Mentha sylvestris, Cinnamomum camphora, sorbitol, apa.
Coughend sirop SUGAR-FREE este un remediu ayurvedic natural util în toate tipurile de tuse (uscată, productivă, convulsivă), fiind totodată un stimulent al secreţiei bronşice. Acţionează prin decongestionarea căilor respiratorii, stimularea secreţiei bronşice, determina fluidificarea mucusului. Favorizează expectoraţia prin fragmentarea macromoleculelor de mucus. Este complementar în terapia bronşitelor acute şi cronice, cât şi în terapia astmului bronşic.
Efectul este stabil în timp.
Poate fi folosit si preventiv pe intrega durata a anotimpului rece pentru a apara organismul impotriva atacurilor de raceala si gripa si a intari sistemul imunitar.
Recomandat persoanelor cu diabet zaharat.
 
ESTE UTIL IN:
- Infectii respiratorii acute si cronice
- Viroze respiratorii, stari gripale insotite de tuse
- Faringitele si laringitele acute, prin efectul sau antiinflamator
- Bronsitele acute si cronice, prin combaterea tusei si reducerea secretiilor
- Adjuvant in terapia astmului bronsic
 
MOD DE ADMINISTRARE:
Adulti: 1-2 lingurite (5-10ml) sirop de 2-3 ori pe zi
Copii: 1 lingurita (5ml) sirop de 2 ori pe zi
A nu se depasi doza recomandata!
Nu are efecte secundare la doza recomandata si nu da dependenta!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

18,97 RON
5,89 RON
17,41 RON
36,22 RON
13,97 RON
50,88 RON