SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ayurveda gascure 100tb flacon star international

Pret 39,99 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X010029

Ayurmed Gascure Sirop 100ml

INGREDIENTE: Aloe barbadensis, Andographis paniculata, Citrus limonum, Feoniculum vulgare, Piper longum, Piper nigrum, Plumbago zeylanica, Piper retro fractum, Terminalia chebula, Terminalia belerica, Terminalia officinalis, Trachyspermum ammi, Zingiber officinalis, Anethum sowa, Cuminum cyminum, Ferula narthex, zahar, apa. GASCURE sirop, produs natural ayurvedic, actioneaza cu blandete asupra glandelor gastrice, neutralizand hiperaciditatea si asigurand o digestie normala. Extractele din plante medicinale ayurvedice, protejeaza mucoasa gastrica, actionand ca un balsam asupra leziunilor ulceroase gastrice. Datorita acestor proprietati opreste extinderea leziunilor gastrice, ajutand la refacerea epiteliului gastric si intestinal. Regularizeaza functiile gastrice si hepatobiliare, are un efect normalizator asupra digestiei.


ESTE UTIL IN: • Hiperaciditate gastrica • Gastrite hiperacide/anacide, acute, cronice • Ulcer gastric si duodenal • Arsuri stomacale, alte tulburari dispeptice • Tulburari ale secretiei biliare • Pirozis, eructatii


MOD DE ADMINISTRARE: 1-2 lingurite de 2 ori pe zi, dupa mese, pentru cel putin 30 de zile. A nu se depasi doza zilnica recomandata! Nu are efecte secundare la doza recomandata si nu da dependenta!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

49,93 RON
19,98 RON
10,37 RON
17,02 RON
15,05 RON
9,67 RON