SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ayurveda memo on 100tb buc star international

Pret 54,53 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004132

Ayurveda memo on 100tb buc star international

Recomandat pentru:
Stari depresive si anxietate, Tensiune nervoasa si stres, Memorie slaba, Deficit de atentie, Ramolisment cerebral, Suprasolicitare psihica, Oboseala, Activitate mentala intensa
Etichete:
anxietate, sistem nervos, Stres, Star International Med, oboseala, Memo On, tonic cerebral, memorie
Produs de: Star International Med

INGREDIENTE: Bacopa monnieri extract, Convolvulus pluricaulis, Glycyrrhiza glabra extract, Emblica officinalis, Ocimum sanctum, Yashad bhasm, Celastrus paniculatus, Gumma acacia.

Suplimentul alimentar MEMO ON
este un stimulent al memoriei. Are in compozitie plante si extracte naturale din plante ce stimuleaza sistemul imunitar, procesele psihice, imbunatateste capacitatea de fixare, acumulare si redare a informatiilor, marind astfel performantele cognitive si intelectuale.

Remediul ayurvedic MEMO ON confera o stare de optimism, incredere in sine, prospetime si claritate la nivel mental. Diminueaza efectele oboselii mentale, ale epuizarii nervoase, stresului si anxietatii. Reda increderea si optimismul.

Este recomandat
mai ales in cazul scolarilor, studentilor si persoanelor care depun un efort intelectual sustinut.

Are un efect tonic cerebral, benefic persoanelor varstnice.
De asemenea poate fi folosit ca adjuvant in terapia sistemului nervos.

ESTE UTIL IN:

• Stres, oboseala mentala anxietate
• Cresterea performantelor intelectuale
• Tulburari de memorie
• Terapiile sistemului nervos

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulti: 1-2 tablete, de 2-3 ori pe zi, pentru 30-60 de zile
Copii: 1/2 tableta, de doua ori pe zi

A nu se depasi doza zilnica recomandata!

Nu are efecte secundare la doza recomandata si nu da dependenta!

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

35,25 RON
70,33 RON
47,55 RON
24,88 RON