SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ayurveda non dolor 30ml tub star international

Pret 16,55 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X016452

Ayurveda non dolor 30ml tub star international


Ingrediente: Mentha piperita, Gaultheria fragrantissima, Pinus roxburghii, Eucalyptus globulus, Cinnamomum camphora, Trachyspermum ammi, Melaleuca leucadendron, Petroleum jelly.

NON DOLOR este un preparat complex, natural, remediu ayurvedic obtinut din extracte de plante indiene, folosind tehnici care nu modifica actiunea substantelor bioactive, adica prin presare, fara a folosi vreun vehicul extractiv.

Remediul actioneaza eficient asupra durerii, indiferent de cauzele care au produs-o, anihiland-o atat pe ea, cat si urmarile ei naturale.

NON DOLOR indeparteaza aspectul inestetic al leziunilor de tesut, previne eventualele infectii tegumentare si indeparteaza cicatricile prin refacerea tesutului vatamat.

Mod de utilizare: aplicati unguentul pe locul vatamat si dureros, masand foarte usor, pana la disparitia durerii.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati remediul NON DOLOR concomitent cu administrarea suplimentului ARTRISALM.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

12,99 RON
14,03 RON
45,00 RON
12,20 RON
28,37 RON
22,90 RON