SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Ayurveda non dolor 30ml tub star international

Pret 16,55 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016452

Ayurveda non dolor 30ml tub star international


Ingrediente: Mentha piperita, Gaultheria fragrantissima, Pinus roxburghii, Eucalyptus globulus, Cinnamomum camphora, Trachyspermum ammi, Melaleuca leucadendron, Petroleum jelly.

NON DOLOR este un preparat complex, natural, remediu ayurvedic obtinut din extracte de plante indiene, folosind tehnici care nu modifica actiunea substantelor bioactive, adica prin presare, fara a folosi vreun vehicul extractiv.

Remediul actioneaza eficient asupra durerii, indiferent de cauzele care au produs-o, anihiland-o atat pe ea, cat si urmarile ei naturale.

NON DOLOR indeparteaza aspectul inestetic al leziunilor de tesut, previne eventualele infectii tegumentare si indeparteaza cicatricile prin refacerea tesutului vatamat.

Mod de utilizare: aplicati unguentul pe locul vatamat si dureros, masand foarte usor, pana la disparitia durerii.

Pentru cele mai bune rezultate, utilizati remediul NON DOLOR concomitent cu administrarea suplimentului ARTRISALM.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

85,00 RON
14,15 RON
146,96 RON
2,32 RON
24,64 RON
32,00 RON