SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

BEMA BIO DOUBLE LIFTING SER 30 ML BUCATA BEMA

Pret 75,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X021582

BEMA BIO FACE DOUBLE LIFTING SER 30 ML

Ser pentru fata cu efect dublu-lifting, pe baza de extract de ovaz.


Produs cosmetic certificat organic.
Testat pentru Nichel, Crom si Cobalt. Testat dermatologic.
Bema Cosmetici garanteaza inalta calitate a acestor produse. Nu contine parabeni, agenti coloranti sintetici, alcool etilic sau substante de origine animala. Ambalajul este din carton ecologic, nu este tratat cu clor, tiparit cu cerneala pe baza de apa.  

Cu formula sa inovatoare, acest ser combina ingredientele active din extractul de ovaz cu izoflavonele din soia, oferind pielii o senzatie de tonifiere vizibila si imediata:1. extractele de ovaz si de porumb dau un efect de tonifiere; 2. extractele de soia si ceai verde ajuta la dezvoltarea normala a celulelor responsabile cu regenerarea pielii. Restabileste luminozitatea naturala a pielii si inlatura semnele de oboseala. Pielea devine vizibil mai regenerata si tonifiata dupa fiecare zi.

Instructiuni de utilizare: Aplicati de doua ori/zi pe fata si decolteu, masand usor pana la absorbtie completa. Pentru uz extern. Pentru un efect mai bun se recomanda folosirea produsului impreuna cu Double Lifting Crema.

Producator: BEMA COSMETICI di Bedendo Luigia & C. S.A.S Via G.Pascoli 34/36/38 – 45100 Rovigo, ITALIA.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

24,20 RON
24,13 RON
28,99 RON
23,94 RON
33,27 RON
14,35 RON