SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

BEMA BIO ECONATURA GEL DUS 250 ML BUCATA BEMA

Pret 44,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X021578

BEMA BIOECONATURA
GEL DUS 250 ML

Gel de dus, pe baza de extracte de Coacaz negru, Tei si Ulei de Migdale dulci.
Produs cosmetic certificat organic. Testat pentru Nichel, Crom si Cobalt. Testat dermatologic. Nu contine SLS (Sodium Laureth Sulfate).

Ideal pentru a combina curatarea cu ingrijirea pielii. Acest gel de dus este imbogatit cu extracte de coacaz negru, tei si ulei de migdale dulci, oferind pe parcursul intregii zile placerea unei pieli netede si delicat parfumate. Indicat chiar si pentru pielea copiilor.

Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate moderata direct pe pielea uda, masati usor apoi clatiti cu apa din abundenta. Pentru uz extern.

Producator: BEMA COSMETICI di Bedendo Luigia & C. S.A.S Via G.Pascoli 34/36/38 – 45100 Rovigo, ITALIA.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti str.Nicolae Filipescu nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net   

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

22,99 RON
15,55 RON
53,00 RON
7,86 RON
18,51 RON
15,55 RON