SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biofarm ascolecitin 20tb buc biofarm

Pret 17,07 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P3X004149

Biofarm ascolecitin 20tb buc biofarm

Prezentare:20 de tablete masticabile;

Compozitie/tableta:lecitina din soia 250mg;vitamina C 20mg si excipienti (cacao,vanilina,esenta ciocolata,baza grasa,zahar pudra) pana la 5300mg;

Actiune

Lecitinele sunt componente esentiale ale tuturor tesuturilor si membranelor celulare si reprezinta una din componentele majore ale celulelor creierului.De fapt atat creierul cat si sistemul nervos periferic au in constitutie cantitati foarte mari de lecitina .
Lecitina din Ascolecitin avand ca sursa soia,sustine organismul in timpul efortului fizic si intelectual.
Prin rolul Vitaminei C de crestere a rezistentei capilare,dar si prin efectul antioxidant (de contracarare a  radicalilor liberi,molecule extrem de toxice aparute in organism),Vitamina C creste actiunea lecitinelor in procesul de refacere fizica si intelectuala a organismului si confera acestuia cresterea rezistentei la raceli si infectii.

Mod de administrare:2 tablete de 3 ori pe zi.

Producator:Biofarm

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

70,33 RON
47,06 RON
18,85 RON
24,88 RON
54,53 RON
36,29 RON