SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biointimo absorbante de noapte 8buc pachet biotintimo

Pret 14,54 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X024216

Biointimo absorbante de noapte 8buc pachet biotintimo

Biointimo Absorbante de noapte pentru perioada nocturna a menstruatiei sau in cazul sangerarilor abundente in timpul zilei.

Strat higroscopic incorporat, din materiale naturale -extract natural de porumb integrat, care gelatinizeaza orice lichid;
Prevazut la mijloc cu o banda anionica;
confectionat din 7 straturi debumbac invelite intr-o membrana care permite circulatia aerului.
Efect hemolitic atestat prin analize de laborator: absorbantul descompune in mod natural celulele din sangele menstrual si impiedica proliferarea anumitor bacterii nocive din acesta. Prin aceasta protejeaza eficient nu numai lenjeria ci si sanatatea sferei intime a femeii.

Datorita efectului higroscopic mai mare decat cel obisnuit, asigura o senzatie uscata mai intensa si neutralizeaza mirosurile neplacute. Toata noaptea asigura un mediu placut si echilibrat in zonele sensibile. Datorita substantei active anionice incorporate reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local.
Fiecare pachet contine cate un test rapid pentru determinarea valorii pH-ului secretiei vaginale si pentru autocontrolul permanent.

Prezentare:
Biointimo pachet cu 10 Absorbante de noapte

Producator:
Vitalinvest, Budapesta

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

18,72 RON
14,54 RON
18,72 RON