SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bios line buonerbe regola forte 30 tb bucata bios line

Pret 29,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X019886

BIOSLINE® BUONERBE® REGOLA FORTE 30 TB


Supliment alimentar.                                                                                                             Cutie cu 1 blister a 30 tablete (Greutate Neta 16,5 G).


Mod de utilizare: Se recomanda 1 capsula pe zi cu un pahar mare de apa, preferabil seara, dupa cina. Se pot administra pana la maxim 2 capsule/zi. 


Actiuni:  Buonerbe® Regola Forte contine un amestec din plante ce sustin functionarea optima a sistemului digestiv. Cicoarea are puternice efecte laxative si stimuleaza digestia. Prunele se intrebuinteaza ca emolient, au efect usor diuretic si regleaza tranzitul intestinal. Senna are efecte laxative si purgative. Crusinul are efect coleretic si colagog asupra bilei,  proprietati vermifuge, actiune protectoare, regeneranta si antioxidanta, fiind bogat in vitamine,  minerale si acizi grasi. Scoarta de China are actiune tonica si digestiva.


Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor sub 3 ani. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta alimentara variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A se pastra intr-un loc uscat, la temperatura camerei. A se evita expunerea la surse de caldura si la razele solare.


Ingrediente/1 tableta: Extract uscat din radacina de Cicoare (Cichorium intybus) titrat la 90 % inulina 150 mg; Extract uscat din frunze si foliole de Senna (Cassia angustifolia) titrat la 20 % senoside 100 mg; Pulbere din frunze si foliculi de Senna (Cassia angustifolia) 100 mg; Extract uscat din fructe de Prun (Prunus domestica) (in baza de maltodextrina) titrat la 7 % sorbitol 50 mg; Extract uscat din scoarta de Crusin  (Rhamnus frangula) (in baza de maltodextrina) titrat la 20 % glucofranguline 25 mg; Pulbere din scoarta de China (Cinchona calisaya) 20 mg; Agent de incarcare: celuloza microcristalina; Agenti antiaglomeranti: carboximetilceluloza de sodiu reticulata, stearat de magneziu vegetal. 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Continut mediu
1 tableta


Extract 40:1 din inflorescente de Broccoli, titrat la 1,6% glucorafanin


glucorafanin
 


200,00 mg


3,20 mg


Extract 4:1 din radacini de Hrean
130,00 mg


Extract 4:1 din frunze de Nasturel
130,00 mg


 


Producator:  SIIT srl pentru Bios Line S.p.A., Ponte San Nicolo, Italia.


Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.


Produs notificat de SNPMAPS (nr.6770/2012).

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

43,00 RON
53,99 RON
44,42 RON
19,84 RON
44,32 RON