SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bios line crema gel pt masaj 100ml

Pret 49,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022589

BIOS LINE CREMA GEL PENTRU MASAJ 100ML

Cu efect imediat calmant!

Aceasta crema contine o formula specifica care stimuleaza toate beneficiile componentelor sale, atunci cand este masat pe zona afectata. Principiile active din Soia, Avocado, Acid Hialuronic cu greutate moleculara ridicata (un element esential din componenta articulatiilor, care ajuta la imbunatatirea mobilitatii articulare), Ashwaghanda si extractul de Boswellia (titrat la 65% in acid Boswelic), uleiurile esentiale de Portocala si Rozmarin,  ofera acestei creme cosmetice un rol terapeutic, care ajuta nu doar la calmarea durerilor articulare, ci si la ameliorarea bolilor reumatice, redand mobilitatea.

Ingrediente active: Soia, Avocado, Acid Hialuronic, Ashwaghanda, extract de Boswellia, uleiuri esentiale de Portocala si Rozmarin.

Nu contine: alcool, parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe gambe, glezne sau intregul picior, prin masaj usor, pana la absorbtia completa. Se poate folosi ori cate ori este nevoie pe parcursul zilei. Pentru uz extern.

Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str. Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

35,10 RON
15,44 RON
Pret: 139,86 RON   Pret 104,90 RON
17,50 RON
41,00 RON
3,30 RON