SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bios line crema masaj pt picioare 100ml

Pret 45,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022587

BIOS LINE CREMA MASAJ PENTRU PICIOARE OBOSITE 100ML

Cu efect imediat asupra picioarelor obosite!

Senzatia de greutate a picioarelor, gleznele umflate si vasele capilare fragile sunt cele mai intanite simptome de circulatie periferica deficitara. Pot aparea sporadic sau frecvent si pot fi ereditare sau din cauza stilului de viata. Aceasta formula cosmetica se recomanda pentru masajul picioarelor cu circulație periferică deficitară și varice.    

Principiile active din plante sunt combinate sinergic in aceasta formula cosmetica pentru revigorarea si revitalizarea picioarelor obosite, cu efectele stimulativ-decongestionante a picioarelor umflate. Ofera o senzatie de confort si hidratare, stimuleaza circulatia venoasa, calmeaza si racoreste picioarele grele si inflamate.

Ingrediente active: Extract din samburi de Vita de vie, Castan, Splinuta, Ghimpe paduret, Gotu kola.

Nu contine: alcool, parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe gambe, glezne sau intregul picior, prin masaj usor, pana la absorbtia completa. Se poate folosi ori cate ori este nevoie pe parcursul zilei. Pentru uz extern.

Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str. Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

102,90 RON
9,50 RON
48,00 RON
8,50 RON
6,32 RON
24,36 RON