SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bios line crema modelanta pt slabit 150ml

Pret 67,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022585

BIOS LINE CREMA MODELANTA  PT SLABIT 150ML

Impotriva imperfectiunilor corporale!

Aceasta formula unica contribuie la reducerea imperfectiunilor cauzate de acumularile de tesut adipos, localizate in anumite zone, cum ar fi: abdomen, solduri, fese, coapse si brate.

Eficienta acestui produs asupra imperfectiunilor corporale se datoreaza complexului de remodelare denumit ActiGym ™ , care contine ingrediente active de orgine vegetala si marina: extract de Plancton cu actiune de tonifiere, Carnitina, Guarana si Ceai verde cu actiune de drenare a tesutului adipos, atenuand vizibil aspectul de coaja de portocala.

Este o crema speciala pentru masajul de slabit. Masajul anticelulitic ajuta la eliminarea celulitei, tonifica musculatura corpului, stimuleaza microcirculaţia.

Exercitiile fizice sau dieta alimentara pot deveni mai eficiente dacă sunt insotite de masaj.

Ingrediente active: ActiGym ™ (extract de Plancton cu greutate moleculară mică), Carnitina, Cofeina, Guarana, Ceai verde.

Nu contine: alcool, parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Testat dermatologic.

Instructiuni de utilizare: Se aplica pe zonele afectate de doua ori pe zi, prin masaj, pana la absorbtia completa pentru rezultate mai bune. Pentru uz extern.

Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str. Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

22,90 RON
40,40 RON
25,56 RON
90,57 RON
57,74 RON
13,20 RON