SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bios line psorelia crema 100 ml flacon bios line

Pret 59,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X019380

BIOSLINE PSORELIA CREMA 100 ML                      
Emolienta si calmanta. Nu contine parabeni. Netestat pe animale. Testat dermatologic si pentru nichel.  Crema Psorelia este recomandata pentru ingrijirea zilnica a pielii, in special pentru cea uscata si sensibila, ce inroseste foarte usor.

Contine: ulei din seminte de In din agricultura biologica, titrat la 35% acid alfa-linoleic (Omega 3) si acizi grasi polinesaturati, ce lasa pielea catifelata si hidratata; ulei de Masline ozonat, ce combina proprietatile calmante ale uleiului de Masline cu cele purificatoare ale ozonului; ulei din Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) si acid salicilic, pentru a lasa pielea neteda si catifelata.

Instructiuni de utilizare:
Aplicati pe zonele afectate ale pielii, cu masaj usor, odata sau ori de cate ori este nevoie, pe parcursul zilei. A nu se folosi de copiii sub 3 ani. A nu se folosi pe pielea deteriorata. Pentru uz extern.

Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.  Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, Sector 2, tel.: 021/315.36.20, www.plafar.net.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

17,40 RON
25,28 RON
6,90 RON
83,82 RON
33,50 RON
90,57 RON