SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc afine bio 500ml sticla biosens

Pret 39,59 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010492

Sucul de afine

 

Afinele conţin acid tanic natural, fructoză, mirtilină, vitamine şi alte substanţe valoroase.

 

Afinele sunt pe drept lăudate în cărţile despre plante  pentru că au un efect pozitiv asupra funcţionării vaselor de sânge. Afinele pot ajuta şi la îndepărtarea diareii.

 

Acest suc de fructe este preparat din afine biologice culese de mână. Sucul de afine Biotta conţine o infuzie  de balsam de lămâie care conferă acestui produs o aromă proaspătă şi deosebită.

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml conţin in medie:

 

Calorii              269 kJ (63 kcal)

 

Proteine            < 0.5 g

 

Carbohidraţi       15.8 g

 

Grăsimi            < 0.5 g

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

28,86 RON
4,80 RON
21,04 RON
4,80 RON
4,93 RON
4,80 RON