SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc cartofi bio 500ml sticla biosens

Pret 21,21 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010916

Sucul de cartofi

 

Cartofii protejează stomacul. Un prieten pentru stomac. Sucul plus de cartofi Biotta conţine suc de  chimen dulce  care îmbunătăţeşte efectele acestui produs.

 

Mulţi oameni suferă de probleme stomacale din cauza stresului şi a unei alimentaţii necorespunzătoare.

 

Cartofii conţin 15 minerale diverse si amino acizi esenţiali, lizina în special. Cartofii conţin de asemenea cantităţi mari de amidon care ajută împreună cu mineralele la neutralizarea acidului gastric.

 

Sucul se obţine din cartofi biologici proaspeţi recoltaţi.

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml conţin în medie                                                    

 

Calorii                 303 kJ (71 kcal)               

 

Proteine               1.4 g

 

Carbohidraţi        16.2 g

 

Grăsimi            < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,80 RON
22,46 RON
4,80 RON
18,65 RON
25,49 RON
16,77 RON