SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc cocktail legume bio 500ml sticla biosens

Pret 16,77 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010491

Biotta suc cocktail legume bio 500ml sticla biosens

 Ideal pentru zile wellness sau pentru un cocktail non alcoolic:

 

Acest amestec bine proporţionat conţine câţiva nutrienţi esenţiali. Datorită aromei plăcute se pretează foarte bine zilelor de revitalizare Wellness cât şi unui cocktail deosebit fără alcool.

 

Suc obţinut din legume ecologice proaspete: roşii, morcovi, ţelină şi sfecla roşie, cu adaos de suc de lămâie, condimente şi un accent de sare de mare.

 

Nominalizat la categoria Sucuri amestec de legume, alături de alte 100 de sucuri în concurs, sucul cocktail de legume Biotta a obţinut "Best of Bio" în anul 2006 în categoria sa. (Juriul Hotelurilor Bio).

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml conţin în medie:                      

 

Calorii                 120 kJ (24 kcal)

 

Proteine               0.7 g

 

Carbohidraţi        5.5 g

 

Grăsimi            < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

28,86 RON
25,49 RON
4,80 RON
16,22 RON
21,21 RON
17,07 RON