SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc digest bio 500ml sticla biosens

Pret 25,49 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010489

Biotta Digest Drink

 

 

 

Pentru a îmbunătăţi activitatea digestivă.

 

Prunele şi smochinele, care conţin sorbitol şi fibră solubilă, sunt recunoscute pentru influenţa lor pozitivă asupra digestiei.

 

Sucul Biotta Digest este un amestec special de suc de prune şi extract de smochine precum şi alte ingrediente.

 

Sucul este obţinut din fructe Bio proaspete mixat cu un ceai  făcut din 7 plante pentru a-i ameliora efectele: suc de prune, extract de smochine, suc de mere, suc de grapefruit, suc de lămâie, suc de aronie.

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml conţin in medie:

 

Calorii        313 kJ (74 kcal)

 

Proteine              < 0.5 g

 

Carbohidraţi          18.1 g

 

Grăsimi             < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

20,33 RON
28,86 RON
4,93 RON
16,22 RON
4,80 RON
20,78 RON