SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc legume breuss bio 500ml sticla biosens

Pret 19,85 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010915

 

Sucul de legume Breuss

 

Produs în conformitate cu reţeta originală dezvoltată în colaborare cu Rudolf Breuss.

 

Produsul Breuss este o mixtură echilibrată de suc de legume, reţeta

 

dezvoltată în colaborare cu faimosul naturopat Rudolf Breuss. Biotta deţine licenţa exclusivă pentru producţia şi distribuţia mondială de suc de legume  Breuss.

 

Produsul Breuss este recomandat în mod special celor care doresc sa facă cura de sucuri de legume. Această mixtură de legume deţine o cantitate suficientă de vitamine pentru a întreţine ideal organismul în timpul curei.

 

Sucul este obţinut din legume organice proaspete: sfecla roşie, morcovi, ţelina, cartofi şi ridichi.

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml conţin in medie:

 

Calorii                162 kJ (39 kcal)

 

Proteine               0.9 g

 

Carbohidraţi        8.3 g

 

Grăsimi            < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

5,17 RON
16,22 RON
21,21 RON
13,58 RON
16,77 RON
26,92 RON