SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc mic dejun bio 500ml sticla biosens

Pret 18,65 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010490

Biotta Mic Dejun

 

Pentru un început minunat de zi.

 

Biotta Mic Dejun este un ideal energizant pentru Micul Dejun sau snack time. Acest amestec de sucuri îndeplineşte toate aşteptările de la un mic dejun modern şi sănătos.

 

Bogat în nutrienţi valoroşi , Biotta Mic Dejun furnizează o cantitate suficientă de energie pentru a te ţine în priză întreaga zi.

 

Preparat dintr-o combinaţie de fructe biologice proaspete şi alte ingrediente organice valoroase: zer, suc de portocale, piure de banane, suc de struguri, extract de malţ, concentrate de agave şi miere.

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml conţin in medie:

 

Calorii                250 kJ (59 kcal)

 

Proteine              0.9 g

 

Carbohidraţi     13.6 g

 

Grăsimi           < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

28,86 RON
22,46 RON
26,27 RON
16,77 RON
4,80 RON
17,07 RON