SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc morcovi bio 500ml sticla biosens

Pret 16,50 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010479


Sucul de morcovi Biotta


Bogat în beta-caroten natural (provitamina A) esenţial pentru ochi.


Stilul modern de viaţă (computer, TV, condus pe timp de noapte, citit si scris la lumina artificială) solicită ochii enorm. Consumul de vitamina A în corp creşte drastic sub aceste condiţii.


Vitamina A are de asemenea un impact pozitiv  asupra formării pigmentului pielii. Sucul de morcovi Biotta este făcut din morcovi 100 % proaspeţi şi ecologici.


 


Analiza (Reţeta CH):


 100 ml conţin in medie:                                    


Calorii               173 kJ (41 kcal)


Proteine              0.5 g


Carbohidraţi        9.3 g


Grăsimi            < 0.5 g


Provitamina A 60% din doza zilnică recomandată    2.9 mg


 


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,41 RON
16,22 RON
16,00 RON
16,00 RON
19,85 RON
5,17 RON