SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc telina bio 500ml sticla biosens

Pret 20,78 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010483

Sucul de Ţelină Biotta

 

Ţelina este bogată în uleiuri esenţiale şi în potasiu, care au un efect regulator asupra nivelurilor de pH ale trupului: Supraalimentarea precum şi o alimentaţie greşită pot supune organismul unui efort deosebit. Nivelurile de pH se dezechilibrează, metabolismul la fel, iar toxinele se pot acumula apoi cu uşurinţă în corp.

 

Uleiurile esenţiale din ţelină pot stimula funcţiile rinichilor, în timp ce potasiul susţine activitatea urinară, conferindu-i acestui suc caracteristici de purificare.

 

Sucul este preparat din ţelina proaspăt recoltată.

 

 

 

Informaţie nutriţională:              

 

100 ml conţin în medie:

 

Calorii               99 kJ (24 kcal)

 

Proteine             0.8 g                                             

 

Carbohidraţi     4.7 g

 

Grăsimi         < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,80 RON
20,25 RON
25,49 RON
17,07 RON
26,27 RON
18,65 RON