SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Biotta suc vita 7 bio 500ml sticla biosens

Pret 20,25 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
F1X010485

Biotta suc vita 7 bio 500ml sticla biosens

 

Biotta Vita 7 - Sursa dumneavoastră zilnică de substanţe vitale!

 

Biotta Vita 7 este bogată în substanţe vitale care refac sistemul imunitar şi  sporesc starea de bine şi vitalitatea. Vita 7 este preparat cu cea mai mare atenţie din 7 sucuri naturale biologice. Nu conţine aditivi şi se bucură de un gust natural deosebit de plăcut.

 

Sucul este preparat din 7 sucuri biologice proaspete şi alte ingrediente organice: suc de portocale, suc de morcovi, piure de banane, suc de mere, suc de ananas, zer, suc de struguri, cătină albă, suc de sfeclă roşie şi suc de lămâie.

 

La categoria sucuri Bio Multi Vitamine, Vita 7 a fost selecţionat şi premiat pentru cel mai bun suc de către un juriu al Bio-Hotels in anul 2006.

 

 

 

Informaţie nutriţională:

 

100 ml contin in medie:

 

Calorii             232 kJ (55 kcal)

 

Proteine            0.6 g

 

Carbohidraţi    12.1 g

 

Grăsimi          < 0.5 g

 

 

 

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

21,04 RON
4,80 RON
4,80 RON
4,93 RON
21,21 RON
17,07 RON