SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures acqua unicellulare demachiant ochi si buze 125 ml flacon bios line

Pret 42,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X019629NATURES ACQUA UNICELLULARE DEMACHIANT OCHI SI BUZE 125 ML                                                                        Cu apa unicelulara de Bergamota (extrasa din pulpa fructului) si Hamamelis. Nu contine: Parabeni, Parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Testat dermatologic si pentru nichel. Un demachiant ultra-delicat, ideal pentru conturul ochilor si pielea sensibila. Formula unica, ce elimina toate tipurile de machiaj, chiar si pe cel rezistent la apa, fara a lasa impuritati. Apa unicelulara de Bergamota, extractul de Hamamelis si uleiul de Masline, asigura o curatare in profunzime a tenului.


Instructiuni de utilizare: Aplicati pe fata si buze, cu ajutorul unei dischete demachiante. A se agita inainte de folosire. Pentru uz extern. Datorita ingredientelor naturale, culoarea si consistenta pot sa varieze de la un lot la altul, fara a fi afectata calitatea produsului.


Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.


Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

77,00 RON
47,00 RON
40,00 RON
58,00 RON
43,00 RON
59,00 RON