SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures acqua unicellulare scrub fata 50 ml flacon bios line

Pret 40,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
C1X019630

NATURES ACQUA UNICELLULARE SCRUB FATA 50 ML  
                                                                         
Cu apa unicelulara de Bergamota si Jojoba.                                                                                 Nu contine: Parabeni, Parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Testat dermatologic si pentru nichel. Un scrub delicat, cu particule exfoliante fine, ce indeparteaza celulele moarte ale pielii si elibereaza impuritatile. Contine apa unicelulara de Bergamota, Jojoba si samburi de Caise, ce netezesc si lumineaza pielea.


Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj, pe fata, evitant conturul ochilor, si indeparatati cu apa calduta. A se folosi o data sau de 2 ori pe saptamana. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta.                                                                                                       Pentru uz extern.


Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.


Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

60,00 RON
42,00 RON
43,00 RON
53,00 RON
45,00 RON
77,00 RON