SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures arga sampon oropuro 200ml

Pret 45,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0006707

Bl natures arga sampon oropuro 200ml

Cu Ulei de Argan                                     

Fara parabeni. Fara PEG. Fara SLS/SLES.

Curata delicat si reda stralucirea firului de par. Parul devine moale si usor de pieptanat. Recomandat pentru spalare frecventa.Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate mica pe parul ud, masati si apoi clatiti cu apa din abundenta.

Pentru rezultate optime folositi si masca de par Arga.Pentru uz extern.

Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

21,00 RON
22,90 RON
5,80 RON
5,42 RON
21,90 RON
35,79 RON