SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures as spray transparent protectie solara spf 30 150 ml 2016

Pret 64,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022325

BL NATURES AS SPRAY TRANSPARENT PROTECTIE SOLARA SPF 30 150 ML

SPF 30  – protectie inalta. Rezistent la apa. Nu contine Parabeni, Testat dermatologic.

Cu ingrediente active naturale: Ulei de Argan, Oleoil Tirozina, Ulei de Lufa, Ulei de Morcov, Vitamina C, Vitamina E.

Spray emulsie, cu textura delicata ce se absoarbe usor in piele, creat pentru un bronz intens si de durata, pentru fata si corp. Ideal pentru tenul sensibil, deschis  si foarte deschis la culoare. Hidrateaza pielea in profunzime si nu lasa urme grase. Uleiul de Argan, bogat in vitamine si antioxidanti, hraneste pielea , in timp ce acceleratorul de bronzare, o formula complexa din Oleoil Tirozina (o substanta care stimuleaza formarea melaninei) si Uleiul de Lufa, intensifica si potenteaza bronzul. Este eficienta impotriva razelor UVA si UVB.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati spray-ul pe fata si corp intr-o cantitate generoasa, evitand contactul cu ochii, inainte de expunerea la soare. A se aplica frecvent pe timpul zilei. Datorita componentelor naturale, culoarea poate sa varieze, fara a fi afectata calitatea produsului. Pentru uz extern. A se agita inainte de folosire. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str. Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

151,06 RON
8,50 RON
59,84 RON
29,53 RON
13,20 RON
58,73 RON