SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures bio crema antiage 50 ml flacon bios line

Pret 77,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X019621

NATURES BIO CREMA ANTIAGE 50 ML
       
Cu apa de Imortele si Complex bio-age.           
Nu contine: Parabeni, Parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Certificare ECOCERT. O formula speciala ce contribuie la prevenirea aparitiei semnelor de imbatranire prematura, revigoreaza si hidrateaza tenul, diminueaza liniile fine si reda elasticitatea.


Instructiuni de utilizare: Aplicati pe fata curata, prin masaj usor, dimineata si seara.                      Pentru uz extern. Datorita ingredientelor naturale, culoarea si consistenta pot sa varieze de la un lot la altul, fara a fi afectata calitatea produsului.


Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.


Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

31,84 RON
28,99 RON
12,62 RON
15,66 RON
73,66 RON
73,66 RON