SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures bl natures acqua unicellulare crema nutritiva 75 ml bios line

Pret 25,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0016184

BL NATURES ACQUA UNICELLULARE CREMA NUTRITIVA 75 ML

Cu apa unicelulara de kiwi (extrasa din pulpa fructului) si amidon din orez.

Nu contine: Parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Testat dermatologic si pentru nichel. Contine apa unicelulara de kiwi cu proprietati hidratante pentru piele. Este imbogatita cu amidon de orez si vitamina E pentru un efect dermo-protectiv indelungat, evitand astfel pielea crapata si descuamata. Glicerina vegetala hranitoare si uleiurile de macadamia si luminita de seara hranesc pielea in profunzime. Formula cu absorbtie rapida.

Instructiuni de utilizare: Aplicati prin masaj. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str. Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

16,00 RON
105,84 RON
68,00 RON
19,60 RON
2,99 RON
6,81 RON