SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures cedro man balsam dupa barbierit piele sensibila 75 ml flacon bios line

Pret 40,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X022755

Bl natures cedro man balsam dupa barbierit piele sensibila 75 ml flacon bios line

Extract de lem de Cedru  si extracte de Citrice mediteraneene    EAN  8030243007735
Fara parabeni.Fara PEG.Netestat pe animale.

Acest balsam delicat si non-gras, se absoarbe rapid, , hidrateaza si calmeaza pielea iritata dupa barbierit, lasand-o proaspata si parfumata cu note de cedru si citrice mediteraneene

Instructiuni de utilizare: Aplicati o cantitate moderata pe fata, dupa barbierit. Pentru uz extern, nu lasati la indemana copiilor.

Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

37,00 RON
28,99 RON
73,66 RON
73,66 RON
73,66 RON
79,15 RON