SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures is stick protectie solara spf 50+ 8 ml 2016

Pret 35,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0022321

BL NATURES IS STICK PROTECTIE SOLARA SPF 50+ 8 ML

SPF 50+ – protectie de nivel foarte inalt. Rezistenta la apa. Fara parfum. Nu contine Parabeni. Testat dermatologic.

Cu ingrediente active naturale: Apa Unicelulara Bio-activa de Portocale dulci, Melanina vegetala, Lapte de Caise, Acid Hialuronic, Accelerator de bronzare, Ulei de Orez si Unt de Shea.

Formula delicata, special creata pentru protectia zonelor sensibile si delicate, cum ar fi: buze, nas, conturul ochilor, urechi, alunite, pete. Ideal atat pentru vara si iarna, cat si pentru expunerea in conditii extreme (altitudine mare, tari tropicale etc). Este eficient impotriva razelor UVA si UVB.

Instructiuni de utilizare: Aplicati pe zonele delicate, fata si corp, inainte de expunerea la soare si masati usor, pana la absorbtia completa. Aplicati de mai multe ori pe timpul zilei. Datorita componentelor naturale, culoarea poate sa varieze, fara a fi afectata calitatea produsului. Pentru uz extern. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str. Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

33,00 RON
8,38 RON
54,30 RON
34,06 RON
57,72 RON
16,50 RON