SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures lilla apa de toaleta 50 ml bios line

Pret 66,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0016232

BL NATURES LILLA APA DE TOALETA 50 ML

Cu floare de liliac si extract de crin alb.

Nu contine: Parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Testat dermatologic si pentru nichel. Un parfum floral proeminent construit in jurul notelor de liliac si crin alb. Acordurile proaspete de bujor si trandafir de Damasc se impletesc cu parfumurile calde de vanilie si mosc.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati, de la distanta, pe gat sau incheietura. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta.Pentru uz extern. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

32,30 RON
37,00 RON
57,90 RON
38,00 RON
11,22 RON
17,28 RON