SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures pomelia crema corp 100ml

Pret 46,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
CX0006695

Bl natures pomelia crema corp 100ml


Emulsie cremoasa si cu o textură bogata care hidrateaza si hraneste pielea, lasand-o catifelata. Bogata în flavonoide, uleiuri esențiale si flori Frangipani crema are un efect calmant asupra pielii, în timp ce extractul de zmeura, bogat in vitamina C, polifenoli și uleiuri esențiale, oferă o acțiune răcoritoare și liniștitoare. Aceasta este îmbogățita cu ulei de floarea soarelui cultivat ecologic, cunoscut pentru proprietatile sale calmante și hrănitoare. El ajută pielea să-și recapete echilibrul natural.
 

Instructiuni de utilizare: Aplicati dupa baie prin masaj.Pentru uz extern. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL. Bucuresti, Sos. Pipera 42, et. 9, tel.: 021/315.36.20. www.plafar.net.
 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

36,97 RON
49,52 RON
14,11 RON
16,00 RON
51,00 RON
73,35 RON